Дамски ежедневни топове и блузи за всеки повод

Съобщение за грешка

 • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Дамски ежедневни топове и блузи за всеки повод

Никога не е достатъчно просто да притежаваме красиви дрехи, те трябва да си подхождат една с друга по стил, както да подхождат и на нашия моден вкус.

Дамските ежедневни топове и блузи, които ще откриете в Sfashion, могат да задоволят и най-претенциозните вкусове, когато става въпрос за съчетаване на облеклото. Ако не сте ги разгледали още, съвет от нас е, да го направите. По-долу ще ви разкажем за основните видове блузи и стилове и коя за къде е подходяща. Ако и вие, като стотици други жени сте се изправяли пред проблем със съчетаването на топа с панталона или полата, то по-добре четете внимателно надолу.

Ръководство за избор на подходящата блуза или топ кореспондиращи на вашия стил

Дрехите, които носите винаги влияят на самочувствието ви. Ако не знаете коя блуза с какъв панталон си съвпада или комбинирате произволен топ с чифт дънки, може да не се чувствате добре в „кожата си“ и да си развалите деня. Смисълът на съчетаването на дрехите не е да се вписвате в модните тенденции. Той се крие в това да изглеждате добре и да се чувствате уверени в себе си и в собствения си стил.

Как да подберем идеалния топ или блуза, подходящи за нощен живот

Баровете, късните излизания и дискотеките имат стил, който младите и не толкова младите хора спазват. Макар да няма точно ясни описани правила, добре облечената дама се забелязва повече и печели повече внимание от противоположния пол. На първо място трябва да обсъдим цветовете. Те са предимно черно, бяло, тъмнозелено, тъмносиньо и изобщо всички тъмни нюанси. Рядко ще забележите флорални мотиви или пък много шарени щампи. Можем дори да отнесем блузите за нощен живот към по-официалната категория блузи. Те могат да притежават камъни, мъниста или други искрящи елементи, които да отразяват светлините в нощните заведения. Ще откриете изобилие от блузки, подходящи за бар с пайети или със златисти и сребристи щампи.

Ако се фокусираме върху дизайна, то той или е по тялото и блузата е вталена или пък е свободен и блузата е широка с интересни ръкави. Много модерни са късите вталени топове, които се съчетават с панталони висока талия. Те могат да бъдат с най-разнообразно и атрактивно деколте. Някои от тях са без ръкави и без презрамки, подходящи за дискотека. Също много популярни са и кожените топове и блузите, които притежават кожени елементи по тях и са вталени.

Видове дамски блузи подходящи за офис

Офис облеклото напоследък е много по-разчупено. Макар дамите все още да спазват някои правила, работейки в офис средата, десените и щампите вече се приемат за нещо напълно нормално за работния ден.

Дамските блузи за офис могат да са с флорални мотиви или пък с шарени десени. Те могат да притежават големи щампи и всякакви цветови вариации. Единственото важно условие е да бъдат добре съчетани с останалото облекло. Ето, кои са основните цветови съотношения, които трябва да запомните, за да изглеждате добре в офиса:

 • Ако заложите на неутрален цвят блуза, неутрален цвят трябва да е и панталона ви или полата - бежово, зелено, кафяво, бяло, черно, сиво.
 • Винаги панталоните и полите трябва да са по-тъмен цвят от блузата. В противен случай визуално няма да изглеждате добре;
 • Подходящо офис облекло е комбинация от дрехи, които са в един цвят, но различни тонове. Този стил на носене се нарича още монохромен и е един от най-добрите начини да направите страхотно впечатление на всички със стила си. Възможно е блузата ви, макар и същия цвят като панталона или полата, да има малка ярка щампа, разчупен дизайн или нещо блестящо по нея за акцент.
 • Облечете нещо контрастно, но не прекалявайте с яркостта. Офис облеклото трябва да е една идея по-скромно. Ако заложите на контраст, бъдете сигурни, че това е подходящо за работното ви място. Червеният цвят например е много опасен цвят, към който трябва да подходите с внимание, ако искате да не изглеждате твърде строги. Един или два червени елемента от облеклото ви са напълно достатъчни.

От ежедневието до нощната елегантност - преодолейте разстоянието като обновите гардероба си с дамски блузи или топове

Много блузи и топове са подходящи, както за офис среда, така и за нощен живот. Материята донякъде може да определи, дали да излезете нощем с тази блуза или да я съчетаете с права, тясна пола и да отидете към офиса. Както вече споменахме, кожата и кожените елементи са запазени за нощния живот. Въпреки че и това правило си има изключения, защото определени кожени поли и блузи могат да бъдат абсолютно на място и по време на работни срещи, конференции или семинари.

дамска блуза

Кадифето и сатенът също са по-скоро за нощния живот, а не толкова за офис обстановка. Пайетите също попадат в тази категория. Памукът пък е прекрасен материал, от който се изработват по-голямата част от блузите. Мека памучна блуза е напълно приемливо облекло за в офиса. Ако искате да разчупите стилово, винаги може да добавите шал или пък повече бижута. Памучните блузи могат да бъдат с остри, овални деколтета, паднали рамене и тип полота. Във всички случаи са подходящи и за офис и за нощен живот.

Цветовете на блузите, които са универсални са бяло, черно, сиво и всички тъмни нюанси. Те могат да се  добавят към гардероба ви за бар, както и към офис облеклото. Например, черен къс топ може да сложите с пола молив понеделник сутрин, както и с къси панталони с висока талия за петък вечер. Бяла блуза по тялото ви пък може да бъде добре съчетана с широк офис панталон, както и с къса кожена пола за дискотека. Вариантите, както забелязвате, са безброй. Въпрос на вкус и на усещане за стил е комбинирането на блузите с панталони и поли.

рейтинг: 5 (1 глас)
, обновено на 25/01/2023
автор: Note.bg