Детските играчки, които децата ще чакат с нетърпение за Коледа

Детските играчки, които децата ще чакат с нетърпение за Коледа

Тази година децата с нетърпение ще очакват какво ще им донесе Дядо Коледа на сутринта. Някои от най-популярните играчки тази година включват най-новите задължителни джаджи, кукли и игри. Независимо дали детето ви се интересува от електроника или от традиционни играчки, в коледния му списък със сигурност ще има нещо, което то ще се зарадва да намери под елхата.

Отново е това време на годината! Времето, когато децата започват да правят коледни списъци, а родителите - да мислят какви играчки ще искат техните деца.

Ако търсите вдъхновение за това какво да подарите на децата си тази Коледа, ние сме ви подготвили. Събрахме списък с най-горещите играчки, които децата ще поискат този празничен сезон, вижте на уебсайта актуалните предложения, на които не можете да устоите. 

От най-новите задължителни джаджи до класически играчки, които са издържали теста на времето, в този списък има по нещо за всяко дете. Така че, независимо дали търсите перфектния подарък за малчуганите в живота си или просто сте любопитни какво е горещо този празничен сезон, прочетете за играчките, за които децата ще молят тази Коледа.

1. Hatchimals

Hatchimals са задължителната играчка за тази Коледа. Тези очарователни малки същества се предлагат в различни стилове и всяко от тях се излюпва от собствено яйце. Децата ще обичат да се грижат за новия си домашен любимец и да наблюдават как той расте и се променя. Не е задължително да робувате на марки, изберете актуалните в сайта и се насладете на детските усмивки.

2. LEGO

LEGO винаги е популярен избор за деца от всички възрасти. Тази година има някои страхотни нови комплекти, от които да избирате, включително комплекта LEGO Batman Movie и комплектите LEGO City.

3. Nerf

Пистолетите Nerf винаги са хит сред децата. Тази година има няколко страхотни нови комплекта пистолети Nerf, сред които Nerf N-Strike Modulus ECS-10 Blaster и Nerf Rival Kronos XVIII-500. Разбира се, винаги може да се доверите на пистолети на по-ниски цени и със също толкова много функции.

4. Барби

Барби е друга класическа играчка, която децата обичат. Тази година излиза нов филм за Барби, така че очаквайте да видите много играчки на тема Барби в коледните списъци на децата.

5. Hot Wheels

Децата обичат колите Hot Wheels, а тази година има някои страхотни нови комплекти, от които можете да избирате. Системата за изграждане на писти Hot Wheels е чудесен вариант за децата, които обичат да строят и да се състезават на собствени писти Hot Wheels.

6. Disney Infinity 3.0

Disney Infinity 3.0 е най-новата версия на популярната видео игра и тази година тя включва герои от новия филм "Междузвездни войни". Това със сигурност ще бъде хит за децата, които са фенове както на Disney, така и на Star Wars.

7. Skylanders SuperChargers

Skylanders SuperChargers е последната част от популярния франчайз за видеоигри Skylanders. Тазгодишната игра включва нови състезателни нива и превозни средства, така че децата, които обичат да се състезават, ще се молят за тази игра.

8. Anki Overdrive

Anki Overdrive е нова състезателна игра, която използва истински автомобили, които управлявате със смартфона си. Това със сигурност ще бъде хит сред децата, които обичат да се състезават и търсят ново предизвикателство.

9. Shopkins

Shopkins са малки колекционерски играчки, които децата могат да събират и разменят. Тази година има няколко страхотни нови комплекта Shopkins за колекциониране, включително Shopkins Shoppies Bubbleisha Bubble Bath Set.

10. Star Wars

С излизането на новия филм "Междузвездни войни" през декември тази година очаквайте в коледните списъци на децата да има много играчки на тема "Междузвездни войни". Някои от най-горещите играчки тази година включват новия дроид BB-8, Хилядолетния сокол и колите Hot Wheels Star Wars.

И така, ето ги! Това са най-горещите играчки, които децата ще поискат тази Коледа. Независимо дали търсите идеалния подарък за малчуганите в живота си или просто сте любопитни какво е горещо през този празничен сезон, този списък ви е подсигурил.

няма гласове
, обновено на 14/12/2022
автор: Note.bg