Искате да създадете блог? Ето какво искат да четат жените!

Искате да създадете блог? Ето какво искат да четат жените!

Разбирането на динамиката на блоговете означава познаване на тяхната демография и модел на четене. Ако искате да създадете блог и вашата целева аудитория са жени, трябва да знаете какво обичат да четат те. А ние ще ви помогнем да разберете.

Любовта, естествено, оглавява списъка

Не ни питайте защо, но изглежда, че любовта е най-важното в живота на жените. Търсенето на теми за любовта и материалите за любовния живот на известни личности очевидно отнема голяма част от времето на дамите. Ако искате жените да се насочат към вашия блог, ще е добре да пишете доста истории за знаменитости и техния любовен живот. В крайна сметка, никоя жена не знаеше кой е голф звездата Тайгър Уудс и никоя не се интересуваше от него, докато не стана ясно с колко много жени се занимава. Такива неща разпалват любопитството до неузнаваемост!

Изводът - ако искате блог за нежната половинка на човечеството, забравете за голфа и посрещнете клюките с широки обятия.

Връзките са голям магнит

Освен че проявяват интерес към чуждите дела и тревоги, жените са много дълбоко заинтересувани от собствените си отношения. Разбира се, това не е никаква изненада. Блоговете, в които се пише за връзки и подобни, са голям хит за жените. Освен това те обичат да четат за това, което другите биха казали или направили на тяхно място в дадени ситуации. 

И докато мъжете искат да знаят какво иска една жена, жените не се интересуват особено много от това, което мъжът иска. Чували ли сте някога някоя жена да пита: „Какво иска мъжът ми?“ Ако желаете дамите да посещават вашия блог онлайн, то тогава в него непременно ще трябва да се говори за връзки.

Астрологията е несравнима атракция

За пореден път астрологията се оказва несравнима атракция за жените. Любовните знаци и класациите за съвместимост са вечнозелена тема, с която никога, ама никога няма да сбъркате. Жените се интересуват не само от любовните си знаци, но и от тези на други хора - филмови звезди, певици, съседи, колеги и дори шефа им. 

Познаването на бъдещето изглежда ги държи в сериозна форма. Дневните, седмичните, месечните и годишните хороскопи са много важни, ако искате да пожънете сериозен успех сред женската аудитория в интернет. Точно така - дамите приемат много сериозно предупрежденията и предложенията и се придържат към дадените им астрологични съвети. Блогът, който се обръща към женската аудитория, трябва да има астрологията като важен раздел.

Филми и песни

Блоговете за филми и песни, очаквано, също са голям хит сред дамите. В тях могат да се обсъждат филми, герои, актьори, филмови звезди и всички други въпроси, включително роклите, носени от тях. Тази тема може да привлече покъртителен брой почитатели и последователи.

Какво да избягвате?

Сигурно е да се каже, че повечето жени нямат интерес към спорта, освен ако конкретен спортист не излиза с някоя филмова звезда. Жените също така мразят да четат по бизнес теми и е най-добре да избягвате неща като акции и борси. Автомобилите също са едно голямо табу в този случай.

Вземете пример от най-добрите

Бихте могли с голям успех да се вдъхновите от блога на Jenski Taini ,където със сигурност ще намерите изключително полезни и интересни публикации на всякакви теми. Това е един изключително успешен уебсайт, фокусиран върху непрекъснатото обучение на дамите – именно защото в природата оцеляват не най-силните, а най-приспособимите индивиди. Там можете да срещнете автори като Йордан Ангелов, който е професионален психолог, бизнес треньор и коуч, който може да се похвали с над 15 години професионален опит.

В уебсайта ще намерите изключително много материали за дистанционен тренинг, които ще ви помогнат да не спирате да усъвършенствате себе си и да постигате мъдрост и хармония със самите вас във всеки момент.

Ето това е едно чудесно място, от което можете да се вдъхновите за теми, а и междувременно да научите нещо повече за себе си! 

Ако искате да създадете блог за жени, първо трябва да изследвате темите, за които биха се интересували да прочетат. Любовта, отношенията, астрологията, филмите и песните са вечните любимци. Блогът за храни също изглежда добре работи с женската аудитория. Най-добре е да избягвате да говорите за бизнес и финанси, ако се обръщате към женска аудитория. И в заключение – бъдете оригинални и нека наистина ви е грижа за това, което пишете. Защото винаги си личи колко любов и сърце влага човек в едно начинание, каквото и да е то.

няма гласове
, обновено на 12/09/2019
автор: Note.bg