Как да гледаме мачове на телефона си?

Как да гледаме мачове на телефона си?

Днес, да гледаш мачове не означава на всяка цена да мръзнеш на стадиона или да се бориш с дистанционното на телевизора. Развитието на технологиите и все по-масовото навлизане на интернет, дават на феновете уникалната възможност да гледат мачове през своите мобилни устройства като телефона например.

Това е страхотно удобство за всички почитатели на този популярен спорт, защото вече няма никакви ограничения да следите изявите на любимите си футболисти, както и случващото се във водещите първенства и в най-добрите отбори по света. Може да се насладите на играта от дома си, от офиса, от колата или по време на пътуване – важното е да имате добър телефон и добра интернет връзка.

Най-реномираните платформи за livestream са десетки и там ще намерите разнообразни спортни събития, не само футболни срещи. Трябва само да посетите избраната livestream платформа, да се регистрирате при необходимост и да се насладите на картината с висока резолюция.

Внимавайте добре обаче! Може би всички безплатни платформи за гледането на мачове си струват, но при тях рекламите се пускат често, картината постоянно се накъсва, дори понякога и стриймът спира. Така че по-добре потърсете букмейкърски сайтове с по-високо качество на  стрийминг.

За да се насладите на пряко предаване на мач с телефона си, първо обикновено трябва да сте сте се регистрирали като потребител и да притежавате положителен баланс. Понякога се налага и да направите актуализация на своето устройство. Щом решите, просто влезте в своя профил или направете регистрация, после кликнете на раздел “На живо”, открийте желаното от вас събитие и дайте старт на лайвстрийма.

Днес е повече от обичайно да гледаме мачове на телефона си, а другата опция е да проследяваме срещите директно чрез оптимизираните мобилни апликации, каквито предлагат повечето добри букмейкърски сайтове. Поради огромния интерес, сайтовете често имат сривове, заради претоварването на сървъра от засилване на трафика например.

Може, разбира се, и да ползвате сайта на някой от онлайн букмейкърите, предоставящи LIVE секция. В тези секции обикновено преобладават именно футболни срещи. Това е и една от най-сигурните и най-предпочитаните от феновете у нас опции за гледане на мачовете на живо онлайн на телефона по всяко време и от всяко място.

Сред букмейкърските сайтове, които предлагат множество мачове на живо днес са такива като Bwin, Efbet , Bet365 или 1xbet. Чрез Efbet мобиле от Efirbet например можете да се насладите на добра връзка и богат избор от атрактивни мачове, които си струват.

Онлайн букмейкърските платформи не са единственото място за гледането на футбол онлайн през телефона. Може да го направите  и благодарение на множество безплатни платформи със стрийм към най-интригуващите срещи като SportHub.fun, Livetv.sx, Stream Hunter, SportLemon, или пък DreamSports.tv.

Там обаче може да срещнете неприятности с прекъсване на интернет връзката, бавене на зареждането и накъсаната картина. Това е и причина да изберете провайдър най-вече според качествената връзка и добрата интернет скорост, за да е изживяването ви пълноценно. На такива места не е невъзможно срещата, включена към съответния лайвстрийм, да бъде прекъсната внезапно. Това се наблюдава предимно при нелегалните букмейкъри, излъчващи мачовете без телевизионни права над тях.

Може да изживеете и други неприятни мигове, заради постоянното излизане на ненужни и непоискани рекламни клипове. В същото време там често се отварят и различни допълнителни прозорци и връзки към бетинг платформите, с което се нарушава гледането на мачовете.

Все пак не можем да отречем, че днес мобилните устройства ни позволяват да се насладим на уникалното преживяване да гледаме любимия си спорт както и когато си искаме, без да се съобразяваме с никой друг, а само със своите собствени предпочитания и желанията си.

рейтинг: 5 (1 глас)
, обновено на 17/03/2021
автор: Note.bg