Как да накарам малкия си брат да се чувства специален?

Как да накарам малкия си брат да се чувства специален?

За един млад човек е много важно да се чувства в крачка с тенденциите и модата. Още повече - да придава своя нотка и индивидуалност към тях. В тази статия, ще научите повече за това как да накарате малкото си братче, да се чувства специален и то не само със стил.

Посветете песен

Посветете песен на него, за да накарате малкия ми брат да се почувства специален. Песента, която избирате, трябва да е оптимистична и да има някакъв смисъл. Tя трябва да е добър начин да напомните на брат си за вашата любов и отдаденост. Можете дори да запечатате дадено послание на тениски с щампи.

„Две малки момчета“ е песен за връзката между двама братя. Написана е през 1902 г. и разказва историята на двама най-добри приятели в напреднала възраст. Песента споменава някои от нещата, които могат да направят брат ви щастлив.

Песента на Avicii е в прогресив хаус жанра. Номиниран е за Световната музикална награда за най-добра песен в света. Има алегория за злоупотребата с наркотици и колко разочарован може да бъде големият ви брат, когато не може да се пребори със зависимостта си. Най-интересната част от песента е начинът, по който показва разочарованието на големия ви брат, когато малкият ви брат не може да победи своята зависимост.

Песента на Lee Brice е добър пример за песента "Brother". Говори се за камион, който той кара и който смята, че е карал брат му. 

Изпратете съобщение

Да имаш болен брат може да бъде самотно преживяване. Трябва да се уверите, че брат ви знае, че ви е грижа и искате да му помогнете през това време. Съобщението за оздравяване скоро, ще да му покаже, че сте до него и искате той да се възстанови.

Има няколко различни начина да напишете съобщение. Първият е да напишете просто писмо. Не трябва да е дълго или сложно и трябва да се фокусира върху чувствата на брат ви. Трябва също така да включите предложение за помощ, ако имате такова.

Друг вариант е да изпратите карта за оздравяване. Това може да е малко по-неудобно, но ще накара брат ви да се почувства добре. Картата също така ще му позволи да разбере, че ви е грижа, дори и да сте на мили разстояние. Трябва също да отделите време, за да му изпратите подарък. Това ще му помогне да се възстанови по-бързо. Изпращането на картичка за оздравяване също може да бъде начин да уведомите брат си, че мислите за него. Добре е също да включите съобщение, което казва, че се гордеете с него.

Най-добрият начин да направите това е да му изпратите съобщение за оздравяване и няколко подаръка за оздравяване. По този начин той може да бъде спокоен, знаейки, че сте там, за да го подкрепяте по време на възстановяването му. Можете също така да използвате възможността да му напомните за всички забавни моменти, които сте имали, когато сте израснали заедно. Ако е в болница, можете да го посетите и там.

Най-доброто нещо, което можете да направите за болния си брат, е да му кажете, че сте до него. Това е особено вярно, ако е бил в болница за известно време.

Напомнете му, че сте до него в трудни моменти

Независимо дали брат ви има медицински проблем или просто се чувства зле, можете да му помогнете да се почувства по-добре. Има няколко начина да направите това.

Ако брат ви е болен, добър начин да му помогнете да се оправи е да го накарате да се смее. Ако не можете да измислите нещо, което да го накара да се усмихне, опитайте да нарисувате, оцветите или дори да напишете писмо. Тези неща със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето му.

Друго нещо, което можете да направите, е да му кажете, че мислите за него. Трябва също да изясните, че с нетърпение очаквате следващия път, когато можете да се посмеете заедно. По този начин той ще запомни, че мислите за него и че искате той да се чувства по-добре.

 

няма гласове
, обновено на 24/11/2022
автор: Note.bg