Как да получите повишение

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Как да получите повишение

Ръководство за получаване на повишение и познаване на стойността ви

За да спечелите повишение, са необходими упорита работа, успех, разчитане на правилните знаци и малко късмет.

Повишението е начинът, по който вашият работодател показва, че цени работата ви и че имате важно място в компанията. Повишенията винаги са свързани с повече отговорности, но те са възможност да развиете уменията и кариерата си. Ако планирате да получите повишение, е полезно да разговаряте с мениджърите, за да разберете какво ще се изисква, за да преминете на по-напреднала позиция.

Как да поискаме повишение

Уверете се, че сте се аргументирали с представянето и развитието си. След това, когато комуникирате, се уверете, че сте убедили висшия си ръководител, че сте готови и способни да поемете повече отговорности. Накрая, след като сте се доказали и знаете каква е стойността ви на пазара, организирайте полуофициална, официална или обедна среща с вашия ръководител, за да обсъдите повишението и дали компанията е в състояние да ви подкрепи в тази роля.

Кога да поискате повишение

Когато искате повишение, първите стъпки са да се аргументирате и да знаете каква е вашата стойност. След това трябва да изберете подходящия момент. Искането за повишение по време на прегледа на представянето обикновено е най-добрата възможност за успех. Тогава висшият персонал е готов да раздаде бонуси и похвали. Ако се аргументирате въз основа на прегледа на представянето си и нарастващата си роля в компанията, това може да увеличи шансовете ви за повишение.

Познайте стойността си

Преди да започнете каквито и да било преговори за повишение, трябва да знаете каква е вашата стойност. Разбирането на стойността ви за компанията и на свободния пазар на труда ви дава възможност да преговаряте, за да получите повишение.

Познаването на стойността ви дава възможност за влияние при обсъждане на повишението, тъй като ще можете да покажете обективната си стойност.

Преди да пристъпите към разговор за повишение, подгответе се с:

Вашата реална стойност на свободния пазар.

Списък на текущите ви задачи и отговорности.

Данни, доказващи стойността, която внасяте в компанията.

Потърсете нови умения

Освен че знаете каква е стойността ви, развиването на нови умения е чудесен начин да спечелите повишение. Ако покажете на работодателя си или на ръководния екип, че можете да се развивате и да намирате нови начини да допринасяте за стойността на компанията, това може да ви отвори нови възможности, роли и отговорности.

Например: Ако сте мениджър по маркетинг на съдържанието, можете да развиете умения в SEO или имейл маркетинг и да сте на опашката за повишение като мениджър по дигитален маркетинг.

Някои от най-добрите умения, които кариерните експерти препоръчват, са:

Чужди езици

Уеб разработване

Анализ на данни

Разработване на мобилни устройства

изчисления в облак

Умения в областта на социалните медии

Компютърно програмиране

Способност за бързо учене

Начин на мислене за сътрудничество

Говорете за интереса си към кариерно развитие

Ако не говорите с ръководителите си за желанието си да напредвате в кариерата, как те ще разберат това?

Проактивността е в основата на играта, така че не забравяйте да говорите често с мениджърите си за настоящата си роля, за това къде се виждате в компанията и да държите името си на първо място, за да бъдете забелязани.

Ако искате да получите повишение в настоящата си компания, познаването на очакванията, свързани с подобни роли, е чудесен начин да започнете да изграждате пътя към повишението.

Това ще ви помогне да си изградите аргументи защо заслужавате повишението на първо място и ще ви гарантира, че отговаряте на изискванията, след като заемете тази роля.

Източник: nameri-rabota.com

няма гласове
, обновено на 31/05/2022
автор: Note.bg