Как да си направим калъф за телефона по собствен дизайн

Как да си направим калъф за телефона по собствен дизайн

Калъфът за телефон вече е сред задължителните аксесоари за всеки. Той ще предпази вашето устройство от счупване, надраскване или друг тип повреди, които могат да се получат в следствие на изпускане.

Изборът на дизайн понякога е труден и не можете да намерите точния за вас. В тези случаи най-добрият вариант са персонализираните модели. Такива кейсове и гръбчета са особено подходящи, тъй като можете да сложите на тях любима снимка от вашата галерия, изображения на любим отбор, изпълнител, актьор или друг вид картинки, които харесвате.

Как да си изберем калъф по поръчка 

За да си изберем дизайн за своя калъф, е нужно да следваме няколко прости стъпки. От онлайн магазин Etuo.bg дават насоки по темата:

  • Модел – първо, трябва да намерите точния кейс за модела на вашият телефон. В това едва ли ще срещнете някакви затруднения, тъй като почти няма съществуващ модел, за който да не е изработен и подходящ калъф.
  • Избор на цвят – след като вече сте намерили вашият модел кейс изберете неговия цвят. Той ще служи за основен фон на персонализирания ви дизайн и върху него ще се случи отпечатването на това, което сте избрали. 
  • Избор на модел за отпечатване – тук можете максимално да развихрите вашето въображение. Освен различни снимки, картинки и друг вид изображение, вие можете да използвате и текстове с различни шрифтове по ваш избор.
  • Прикачване на избрания модел – след като вече сте решили какъв точно дизайн искате да използвате за вашия кейс е време да прикачите файла. Внимавайте за размерите и резолюцията на избрания модел, за да бъде отпечатването достатъчно добро.

След като сте изпълнили всички стъпки, прегледайте добре крайния вариант. Ако сте доволни от резултата, можете да пуснете вашата поръчка. В случай, че нещо не ви допадне, винаги можете да направите бързо редактиране, докато достигнете желания резултат.

персонални калъфи за телефон

Какви видове калъфи можем да си изберем

Етуо напомнят, че можете да си изберете от разнообразни модели кейсове и гръбчета. Всичко зависи от това каква степен на защита е нужна за вашия апарат и до колко искате да го промените визуално. Ако използвате силиконов модел, то те са меки и прилягат перфектно по формата на телефона. Отпечатаните дизайни стоят чудесно и нивото на защита е добро. Те не правят телефона да изглежда много по-голям. Ако обаче изберете пластмасов модел, те имат малко по-висока степен на защита, но за сметка на това са по-груби и правят телефона да изглежда по-голям. 

Персонализираните модели са на мода

Интересно предложение е да брандирате вашият кейс с лого на любима ваша марка или ако имате собствен бизнес – с вашето лично лого. Като цяло идеите, които можете да използвате за създаването на дизайн, са толкова много, че може да отнеме време да изберете най-добрия възможен вариант. Дайте воля на въображението си, използвайте всички интересни техники, които биха стояли добре, експериментирайте с шрифтове и текстове. Със сигурност накрая ще получите един уникален калъф за вашия телефон.

Подходящи ли са за подарък 

Възможността за собствен дизайн върху калъфите за смартфони ги правят перфектен подарък за множество поводи. Можете да направите подарък на любимия човек, като отпечатате вашата любима снимка върху кейс за неговия модел телефон. Това би бил трогателен подарък и със сигурност всеки би оценил високо такъв красив жест. Можете също да отпечатате домашния любимец, картинка свързана с хобито или работата на получателя или нещо друго, което е любимо за него и го вълнува. Подобен тип подарък има изключително много опции и със сигурност можете да го направите уникален и изключително ценен за получателя си.

няма гласове
, обновено на 22/07/2022
автор: Note.bg