Какви са ползите от бързите кредити за ремонт?

Какви са ползите от бързите кредити за ремонт?

В тази статия ще разгледаме ползите от кредитите за ремонт, които можете да получите онлайн. Ако планирате да направите ремонт вкъщи и ви трябват пари незабавно, тук ще разберете защо да се спрете на тази опция.

Без посещение на банков офис

Посещението на банка не е задължително условие за кандидатстването ви за заем. Напротив, има много дигитални платформи за кредит за ремонт като Minizaem, където целият процес се случва изцяло онлайн, при това бързо. Това ви освобождава от необходимостта да се срещате лице в лице с банков служител и да губите ценно време. Попълването на заявлението отнема само няколко минути и може да бъде завършено с две-три потупвания върху екрана на вашия телефон или таблет.

Така отпада нуждата да се редите на опашки и да се подлагате на тежки бюрократични процедури. Предимството на кандидатстването онлайн е, че можете да поискате заем от всяка точка на света и най-вече - от комфорта на дома си.

Сезонни промоции

Някои кредитори предлагат отстъпки върху своите бързи кредити. Казано накратко, предоставя ви се възможност да спестите от разходите по погасяване на заема, независимо дали плановете ви са свързани с ремонтни дейности, или с други активности. Minizaem имат постоянна промоционална кампания, която може да използвате за всякакво подобрение по жилището си.

Добрата новина е, че можете да се възползвате от офертата по всяко време на денонощието, тъй като кандидатстването за заем се случва изцяло онлайн през сайта на компанията. Сумата може да бъде усвоена по начин, който напълно ви удовлетворява. Освен това промоцията важи както за редовни, така и за нови клиенти. Побързайте де се възползвате.

Без попълване на излишна документация

За разлика от ипотечните кредити, при потребителските кредити за ремонт до 5000 лв. не се изискват много документи. Всичко, от което се нуждаете, е валидна лична карта и трудов договор, удостоверяващ доходите ви за последните месеци.

Не е необходимо да предоставите документ за собственост на недвижим имот за обезпечение, декларация-съгласие за проверка в НАП, удостоверение за семейно положение и членове на семейството или удостоверение за липса на тежести върху имота.

Необходимост от малки суми

Невинаги ремонтните дейности поглъщат големи финансови ресурси. Понякога става въпрос за козметични промени по декора или функционалността на дома, които обаче биха имали огромно въздействие върху членовете на семейството.

Небанковите институции отпускат малки кредити за ремонт до 5000 лв., позволяващи на потребителите да заемат точно толкова, колкото им е необходимо. Не са задължени да теглят по-големи суми, които биха усложнили погасяването на кредита.

Минимално съкратени срокове на одобрение

След попълване на формуляра, вашето заявление за кредит за ремонт ще бъде разгледано в рамките на няколко часа, което означава, че може да получите желаната сума още на същия ден. Краткият процес на одобрение е изключително удобен, когато изникне непредвиден ремонт, който не търпи отлагане.

За сметка на това чакането за кредит от банкова институция сумарно може да отнеме около месец, от момента на попълване на заявлението до деня на одобрение. Истината е, че не всички разполагаме с толкова време.

Ясни и прозрачни условия

Лицензираните кредитори у нас предлагат ясни и прозрачни условия, спазвайки стриктно конфиденциалността на личните данни. Те не отпускат заеми преди да са изложили всичките си изисквания към потребителите.

Дори когато кандидатствате онлайн, вие отново ще получите цялата информация, която ви касае, относно вашия кредит. Не се тревожете за скрити лихви и такси.

смяна на тапети с бърз кредит

За какво може да се ползват средствата

Когато вземете кредит за ремонт от небанкова финансова институция, не сте задължени да ползвате средствата за определени цели. Фирмата не следи за какво ще бъдат похарчени те. Вие сами определяте приоритетите си. Ето няколко примера как можете максимално да се възползвате от отпуснатата сума:

  • ремонт в банята - основен повод за кредит за ремонт. Тъй като прекарваме много време в това помещение, искаме да се чувстваме добре в него, а това налага по-чести ремонтни дейности. Обикновено се цели подмяна на плочките и санитарния възел;
  • освежаване на жилището - пребоядисването е друга обичайна практика в дома. След няколко години боята започва да се лющи и има нужда от опресняване;
  • избор на нова подова настилка за всекидневната - смяната на паркета може значително да промени облика на помещението, както и да подобри вашия комфорт;
  • нови мебели или електроуреди - понякога закупуването на нов диван или печка за готвене може да направи чудеса в дома;
  • обзавеждане на детската стая - децата растат, а с тях и нуждата от нови мебели.

И така, със своите бързина, гъвкавост и удобство, онлайн кредитите за ремонт притежават съществени предимства пред другите видове заеми. Те са особено валидни ако нуждата от ремонт е възникнала по спешност, съответно парите ви трябват сега, а чакането на одобрение от банката е лукс, който не можете да си позволите.

няма гласове
, обновено на 12/02/2024
автор: Note.bg