Какви са предимствата на силиконовите кейсове, споделят etuo

Какви са предимствата на силиконовите кейсове, споделят etuo

Наскоро сме взели в ръцете си нов смартфон? Страхотно! В следващите месеци ще сме изпълнени с възторг и ентусиазъм от модерната придобивка, която ще направи ежедневието ни разнообразно и много по-вълнуващо…

За какво друго обаче трябва да се погрижим, за да останем в този момент за по-дълго време? Може би е удачно да изберем и закупим качествени силиконови кейсове, с които да предпазим устройството - всъщност, задължително е.

кейсове etuo

Какви са водещите предимства на силиконовите кейсове

Всички смартфони е разумно да бъдат използвани под акомпанимента на удобни и защитни кейсове, които защо да не бъдат и силиконови? Именно точно този вид гръбчета се свързва с богат избор от дизайни и цветове, а и с достъпни цени. Предлагат се за всякакви марки и модели телефони, като в много от случаите могат да бъдат поръчани и с оригинален дизайн с персонални акценти за още по-уникална визия.  

Предимствата на силиконовите кейсове са изумително много, а с времето са се превърнали в топ избор за повечето хора. Кои са те? Ето ги и тях:

 • Ултра голямо разнообразие от модели, което отсъства при останалите видове калъфи;
 • Плътно прилепване по корпуса на телефона, което означава надеждно предпазване от всякакви външни влияния;
 • Запазване на онова усещане, което получаваме, когато използваме телефона без гръбче - оригиналното;
 • Супер здравина, гъвкавост и стабилност - ако държим и на трите неща, то с калъфите от силикон ще ги получим;
 • Дълготрайност - гръбчето от силикон може да се използва продължително време, без това да окаже ефект върху неговите естетически и функционални качества;
 • Изключително разнообразие от визии, дизайни и цветове, в т.ч. и персонализирани модели;
 • Лесни за почистване, поставяне и сваляне - практичността на силиконовите кейсове е легендарна, споделят от etuo.

В магазин etuo.bg ще намерите впечатляващ избор от пластмасови, TPU, дървени и много още други видове калъфи, които ще допринесат за приятното и сигурно използване на мобилното устройство.

Как да направим избор

Изборът на силиконов кейс не е сложна задача. - Или пък не? В случая се очаква от нас не просто да открием продукти на ниска цена, но и нещо много повече - да поставим ясни критерии, по които да се водим. Ето как биха могли да изглеждат те:

 1. Пълно напасване с модела телефон;
 2. Гарантирано високо качество, което много често се подразбира от производителя на калъфа;
 3. Стилна и модерна изработка; Устойчиви на удари и влага материали;
 4. Красива визия, която прави впечатление.

Калъфите за телефон са предпочитан продукт и когато искаме да изпъкнем с оригинален подарък за някого. В този случай имаме възможност да оставим своето персонализирано послание върху гръбчето под формата на снимка-сантимент или въздействащ надпис.

рейтинг: 5 (1 глас)
, обновено на 24/08/2021
автор: Note.bg