Надеждни ресторантьорски оборудвания с Mixhoreca

Надеждни ресторантьорски оборудвания с Mixhoreca

Всеки бизнес трябва постоянно да прогресира, за да не бъде изместен от пазарната си конкуренция. Особено валидно това е при ресторантьорския бизнес, където имаме множество конкуренти, всеки от които се стреми да постигне по-широка клиентела. За да осъществим напредъка на своя бизнес имаме нужда от доверени партньори. Това е важно както в самото заведение в лицето на персонала и мениджърския си състав, така и извън заведението в лицето на надеждни доставчици на ресторантьорско оборудване. Тук идваме ние, от Mixhoreca – вашият надежден партньор, с който ще откриете първокласни уреди за своето заведение.Какво получавате с нас?

Уредите, които ние ви предлагаме, са от най-висок клас и са произведени съобразно най-съвременни стандарти за качество и безопасност. Изработени са с модерни технологии и от висококачествени материали, за да се гарантира дълготрайността им, надеждността им и силната им функционалност. Осигуряваме широка продуктова гама, в която се включват професионални уреди за кухнята, бара, хотела или кафенето ви. С нас ще откриете съвършенство и в най-малката подробност. В каталога ни се включват редица уреди, аксесоари, посуда, инструменти и технологии за най-добри резултати в ежедневната работа на заведението ви.Едни от най-разнообразните уреди ще видите сред нашата гама от готварско оборудване. В нея са събрани първокласни стоки, които ще улеснят работата на кухненския ви персонал, ще оптимизира техния процес на производство на хранителни продукти и ще ви позволи да правите повече за по-кратко време. Естествено, заедно със своите обикновени котлони, печки и фурни, имаме и индукционни, и конвекторни такива, включително и конвектомати. Допълнително предлагаме фритюрници, обръщателни тигани, машини за паста, уреди от типа Бен Мари. При всеки един от продуктите си сме следвали нашата традиция да се придържаме към най-високо качество и да изпипваме всяка подробност, докато не постигнем чудесен краен резултат. С това при вас идват широки функционалности, дълъг експлоатационен период, отлична надеждност и страхотна цена.Следващата категория, която е изключително обширна, това са продуктите от раздел Кухня. Сред тях са включени също толкова първокласни изделия от всякакъв вид. Естествено, приборите присъстват обстойно, но не са единствено те. Освен това сме добавили множество продукти, които да улеснят работата на екипа ви, включително работни маси, ловератори и модули. За поддържане на чистота и хигиена предоставяме съдомиялни и уреди за дезинфекция.С това обаче продуктите ни от категория Кухня не свършват. Всяко заведение има нужда от уреди за охлаждане, така че сме предоставили множество хладилници, хладилни маси и, естествено, фризери. Имаме обаче и уреди за затопляне на храната, когато е необходимо. Още по-добра оптимизация на цялостния процес по подготовка на храната се постига чрез нашите професионални кутери. Включили сме също уреди за готвене във вакуум за готвачите, които са готови да се изправят пред това предизвикателство.

Не по-малко интересни и интригуващи са някои по-специализирани уреди, като тези за запечатване на наденички, за вакумиране на храни, за белене на картофи, за бургери и тесто.Но имаме още какво да предложим!

Все пак ви обещаваме, че ще предложим цялостно решение за вашето заведение. Държим на думата си. Затова ви осигуряваме и множество уреди за вашия бар. Сред тях са кафемашини, сокоизстисквачки, уреди за шейкове, за фрешове, блендери и вертикални и хоризонтални витрини.Допълнително сме помислили и за онези сред вас, които предпочитат да се занимават с бизнеса за бързо хранене. С нашите уреди персоналът ви лесно, бързо и удобно ще приготвя палачинки, понички, хамбургери, дюнери, хотдог и много други. Също за вас осигуряваме и преси, тостери, скари, фурни, микровълнови и топли и студени витрини.

Собствениците и управителите на хотели също могат да се възползват от предложенията ни. За тях сме осигурили множество аксесоари, сред които са огледалата, кошовете и кутиите, кърпите и сапунерките, поставките и закачалките, а и редица други.

Един елемент от значение при нас е фактът, че сме обособили специална категория с продукти от неръждаема стомана, за да можете лесно да ги откриете и закупите при необходимост. Направили сме това, тъй като тези продукти осигуряват по-висока хигиеничност, по-лесна поддръжка и по-дълъг експлоатационен живот, така че множество потребители ги предпочитат и търсят.Освен това снабдяваме партньорите си и с цялата им необходима посуда. Като се започне от чаши и чинии, през лъжици, вилици и ножове, до всякакви поставки, солнички, оцетници и т.н. Тук осигуряваме богато разнообразие, чието качество е също така гарантирано.

Нещо, което държим да подчертаем, е че ние не предлагаме просто продукти, които да закупите. Държим да осъществим доверени взаимоотношения с всички свои партньори и да помогнем на всеки собственик на бизнес, който има нужда от съвет и насоки. Поради тази причина предоставяме и консултантски услуги при изграждането на професионална кухня, подбирането на уреди, прибори и аксесоари и осъществяването на цялостния процес по оборудване и преоборудване на кухни, барове, ресторанти, кафенета и хотели. Свържете се с нас, ако имате запитване по тези въпроси, и ние с радост ще ви помогнем.

По-лесно пазаруванеДигиталният свят се разраства все повече и повече и ние намираме своето място в него. Знаем колко дълъг и тежък може да е процесът по пазаруване на всички необходими ви елементи, затова сме се постарали да го улесним възможно най-много. С тази цел сме създали своя онлайн магазин, който е на ваше разположение по всяко време. Удобната и лесна навигация, бързото пазаруване и надеждните ни служители от обслужване на клиенти са винаги до вас.

С нашия уебсайт ще разгледате цялостната ни гама продукти от всяка една категория. Те са удобно разделени и на подкатегории, за да можете по-бързо да откриете нужните ви елементи. Постарали сме се да осигурим оптимизирано пазаруване с бърза доставка, включително продукти, които се експедират до 24 часа. По този начин ви помагаме да вместите пазаруването с цел оборудване на заведението си в напрегнатия си график и да го извършите от удобно за вас място в удобно за вас време – дори от собствения си диван.

рейтинг: 5 (2 votes)
, обновено на 15/11/2022
автор: Note.bg