Първи часовник – какво да имаме предвид

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Първи часовник – какво да имаме предвид

Покупката на първи часовник е нещо важно. От правилния ни избор зависи дали ще се привържем към този аксесоар или той ще остане да събира прах в някое шкафче и повече няма да понечим да си купим друг.

Покупката на първи часовник е нещо важно. От правилния ни избор зависи дали ще се привържем към този аксесоар или той ще остане да събира прах в някое шкафче и повече няма да понечим да си купим друг.

Часовниците са сред най-предпочитаните аксесоари.

Те лесно се съчетава с всякакво облекло, а и с други аксесоари като обувки, гривни, пръстени и прочие. В много случаи получаваме първият си часовник като подарък за рожден ден, абитуриентски бал или друго важно житейско събитие. Не е рядкост обаче и сами да се решим да си вземем. Добра идея е да проучим какви модели са актуални на пазара в момента. Вероятно тяхната цена ще е прекалено висока, но ще ни даде ориентир какво да търсим като марки. Брандовете, които държат ниво вече години на ред са не един и два. Сред тях се открояват часовници Casio, Tissot, Orient, Seiko и др. Какъвто и модел с тази марка да си вземем, ще направим добър избор и качеството ще е отлично.

Освен доказан производител е препоръчително да имаме предвид функциите, които първият ни часовник има. Много модели разполагат с календар, водоустойчиви са, корпуса им е от антиалергична стомана и т.н. Колкото повече екстри има, толкова по-висока е цената. Ако искаме да го използваме максимално добре, е оправдано да платим повече.
За активните спортисти, модел с който да могат спокойно да се отдадат на любимото си занимание, е абсолютно задължителен. Тук е важно да се уточни, че има различни нива на водоустойчивост. Някои работят само пръски вода, други за предназначени за плуване или гмуркане.

В случай, че купуваме първият си часовник просто, за да го използваме в ежедневието, можем да сме далеч по-непретенциозни. Продуктовият асортимент на онлайн магазините с ръчни часовници е смайващ. Те имат за всекиго по нещо. Представителите на силния и нежния пол могат да намерят всевъзможни цветове, дизайни, верижки, марки и т.н.

Някои модели са по-елегантни и могат да се носят от хора, чиято професия е обвързана с официални събития или работа в институция. Такива часовници са чудесно допълнение към по-консервативен тип облекло. Разбира се, не липсват и с по-разчупен дизайн, който да е в унисон с настроението на хора, упражняващи творчески и свободни професии.

Как да различим оригиналният часовник от ментето?

Ако сте от хората, които ценят своето време, винаги го планират ефективно и обичат да бъдат точни, то със сигурност сте горд притежател на поне два ръчни часовника. Без значение дали говорим за мъжки часовници или дамски часовници, избора на такива винаги е труден и дълъг. Дали ни подхожда на характера и стила, какво ще говори той за нас на околните, как ще се чувстваме с него – въпроси, на които трябва да си отговорим сами и по усет. При избора на правилният часовник, има правила и моменти, с които трябва да се съобразим. В противен случай рискуваме да попаднем на менте, което далеч да не отговаря на нашите изисквания и нужди. Трябва да знаете, че без значение дали си избирате часовник онлайн, или сте попаднали в магазин за часовници в София, риска да си закупите менте е реален. Как да го избегнете?

Следете тенденциите в цените! Едни от най-големите и елитни фирми за маркови часовници имат сайт за своите часовници, където са описани и техните цени. Така например, ако сте избрали някоя марка, например часовници Casio са вашия избор, то ви препоръчваме първо да посетите техния оригинален сайт. Там ще откриете каталози с дамски и мъжки часовници, както и техния ценоразпис. Така ще имате база за сравнение, и когато откриете своят модел часовник, но на половин цена примерно, имате пълното право да се съмнявате в неговата оригиналност. Съществува обаче и тенденцията, цената да отговаря на оригиналната, но пак да останете излъгани. Внимателно огледайте самият часовник. Евтините материали и лошата изработка почти винаги се забелязват дори с просто око. Никога не правете прибързани покупки, защото вашия часовник трябва да работи за вас и в синхрон с вас.

Тези и други рискове далеч не трябва да ви отказват от луксозните и скъпи часовници. Просто ако държите да бъдете истински стилни и класни, пазарете от правилните места!

няма гласове
, обновено на 30/05/2022
автор: Note.bg