Професионални футболни прогнози и печалбите от тях - късмет или умение

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Професионални футболни прогнози и печалбите от тях - късмет или умение

Заключението дали дадени резултати в един сайт или от даден типстър са късмет, или умение може да се направи при определен брой залози

В тази статия ще разберем именно това. Това е един от основните фактори, които ние от Betinum гледаме избирайки на какво да се залага.

Betinum logo

Преди това, обаче, ви предлагаме да се запознаете с основните метрики (Yield, ROI), които трябва да гледате преценявайки колко качествени са дадени залози в този клип.

Кога добрите резултати могат да се окажат най - вече късмет

Отговорът е много прост. Гледайте бройката. Колкото по - малка е тя, толкова по - голям шанс има резултатите да са късметлийски или пък лош късмет. Ако един типстър е дал 100 залога и има 30% yield, то това е супер резултат. Само че 100 залога са прекалено малко за преценка.

постоянството е ключа

Всеки може да попадне в добра форма за определен период, но това не доказва, че има истински умения. По същата логика и всеки може да попадне в лош период, в който да не постига добри резултати. Ако попаднете на такъв типстър, следете го в бъдеще, за да видите дали резултатите му ще се задържат.

Кога футболните прогнози се превръщат в умения

При типстър с над 1 000, дори над 1 500 залога и с поне 5% yield говорим вече за умения. Разбира се, тук трябва да разграничим, че 5% yield за азиатските букмейкъри е страхотно, тъй като там много по - трудно се печели и се побеждава пазара, докато за меките букита това не е чак толкова висок резултат.

таблица с постижения

Ако трябва да сравняваме 2ма типстъри - единият като от първия пример със 100 залога и 30% yield, а 2рият, например, с 1 000 залога и 7% yield абсолютно винаги трябва да избирате 2рия. Да се задържи такъв резултат след 1 000 залога не е никак лесна работа и изобщо не е сигурно, че първият може да го постигне стигайки тази бройка след като е още само на 100.

Други фактори показващи умения

Освен yielda има много други фактори, които ще са ключови към това да подберете професионален залащ, от когото да си докарвате прилични доходи и които показват, че той има умения. 

Не прави емоционални залози

Един от тези фактори е дали този залагащ е емоционален и дали е психически силен. Разбира се, това няма как да го разберете, но сами можете да прецените по това колко често и как си пуска прогнозите.

емоцията пречи на вземането на решения

Уверяваме ви, че има много емоционални типстъри, които дори и да имат умения, понякога попадайки в лоши серии трудно се измъкват от тях и започват да дават залози на база емоция и с цел “да избиват”, което е най - грешното нещо, което може да се прави в такива моменти и тук вече се доближаваме до хазарта. Винаги избягвайте такива типстъри.

Залози от много първенства или спортове

Ако попаднете на добър типстър, който, обаче, дава залози от доста лиги и няколко спорта, може да ви уверим, че той не е еднакво добър навсякъде и резултатите, които постига, обикновено идват от конкретен спорт или конкретна лига/турнир от този спорт и реално най - добрите му умения да открива стойност, например, са именно там. Ваша работа е да проучите къде, за да постигате значително по - добри резултати и вашият личен Yield от тези залози да е доста по - висок, което е и целта в крайна сметка.

медитация и контрол на ума

Трябва да сте много внимателни в това отношение и винаги да го имате предвид подбирайки на кого ще се доверите, защото е изключително важно. В Бетинум следваме именно тези стъпки, както и много други, за да постигаме максимално добри резултати и в меките и в острите букмейкъри.

рейтинг: 5 (2 votes)
, обновено на 28/04/2022
автор: Note.bg