Ревю на парфюми Zadig & Voltaire

Ревю на парфюми Zadig & Voltaire

Парфюми ZADIG VOLTAIRE
Има два вида отзиви за парфюми Zadig & Voltaire: положителни и отрицателни. Първият тип е за марката, докато вторият е по-скоро за самите аромати. Важно е да вземете предвид цената, когато правите покупка, но също така трябва да вземете предвид опаковката и аромата. В този преглед ще обсъдим предимствата и недостатъците на парфюмите Zadig & Voltaire.

Положителни и отрицателни отзиви за парфюми Zadig & Voltaire

Високото качество на парфюмите Zadig & Voltaire е тема на много онлайн разговори. Въпреки че има положителни и отрицателни отзиви за френската марка, нека да разгледаме някои от факторите, които влияят върху качеството на продуктите на Zadig & Voltaire - https://dolce.bg/zadig-amp-voltaire. Както при всеки друг продукт, най-важният аспект на всеки преглед е индивидуалното възприемане на марката. Независимо колко положителни отзиви може да получи един парфюм, все пак е важно да запомните, че това е субективно мнение.

Ценовата политика на тази френска марка е възхвалявана от много потребители. Достъпен е за много хора, но някои потребители намират ароматите за твърде сладки или натрапчиви. Друг проблем беше цената, като някои аромати бяха описани като "задушаващо сладки" или "ненужно натрапчиви". Например "Girls Can Do Anything" е силен аромат, който се задържа твърде дълго върху кожата. Много потребители обаче са доволни от цената и смятат, че си заслужава.

Опаковка

Уникалните опаковки и скални гравюри на парфюмите Zadig & Voltaire са уникална комбинация от съвременен и автентичен стил. Фирмените аромати на марката са предназначени за изискани мъже, които ценят силата на рокендрола с нотка лукс. Тези аромати се предлагат в голямо разнообразие от аромати, за да допълнят личността на всеки мъж. Мъжете с градски и чувствителен стил ще оценят мъжествения аромат на аромата "Royal", с нотки на пикантен грейпфрут, сандалово дърво и кожа.

Опаковката на парфюмите Zadig & Voltaire напомня стила на 70-те години на миналия век, когато марката е основана от модния пионер Тиери Жилие. Линията включва лесен лукс с небрежно отношение. Кашмирът стана част от ежедневния гардероб, а тениските придобиха нов изтощен вид. Тези продукти станаха задължителни за съвременните модници. С парфюмите Zadig & Voltaire ще се почувствате като рок звезда, без да се притеснявате от остаряването.

Аромат

Известни със своята рок естетика, ароматите на Zadig & Voltaire са едновременно мощни и игриви. Те изразяват бунтарското отношение и неспокойствие, с които марката е известна. Разработен от Beaute Prestige International, всеки от техните аромати е пропит с елементи от света на рока. Сандалово дърво, лавандула и нероли са само част от съставките в тези ободряващи аромати.

Опаковката на парфюмите Zadig & Voltaire е изтънчена и едноцветна. Въпреки че тази простота е в контраст със сложността на аромата, тя не засенчва парфюма. Бутилките на всеки аромат се предлагат в бяло или черно и са издялани от камък. Всяка бутилка има гравиран и гладък ръб и се предлага както в концентрации Eau de Parfum, така и в Eau de Cologne.

Цена

Ако търсите свеж аромат, който ще разкрие най-жизнената страна на вашата личност, не можете да сбъркате с парфюмите Zadig & Voltaire. Тази марка е вдъхновена от рок музиката и е предназначена да осигури достъпен стил за съвременната жена. Лесният лукс на марката бързо превърна кашмирените и изтърканите тениски в основна част от гардероба на модата. В свят, в който модата и стилът вървят ръка за ръка, Zadig & Voltaire се превърна в емблематично име за съвременните модачи. Стилът Zadig е начин на живот и израз на вечна младост.

няма гласове
, обновено на 04/07/2022
автор: Note.bg