Рокерите - модерните каубои

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Рокерите - модерните каубои

Облекли кожени якета и панталони, обули високи ботуши, сложили Full Face каски на главите и яхнали мощните си чопъри или круизъри, край вас преминават рокери. Вие ги проследявате в поглед, въздишате възхитено и ви се иска точно в този момент да сте един от тях. Да станете част от тази субкултура обаче никак не е лесно, защото рокерите са особена порода хора.

Рокерите - модерните каубои

Попитахме експертите от Linson Moto с какво се отличават рокерите от останалите мотористи и ето какво ни отговориха те.

Да си рокер не означава просто да си купиш мотор, да сложиш коженото яке и да обикаляш по улиците, само за да „пръскаш” наляво - надясно сексапил и да караш дамите да се вълнуват, мислейки, че пред тях стои истински мъжкар. И не, не те прави рокер и това, че обичаш и слушаш рок!

Да си рокер е страст, мисия и начин на живот. Това е субкултура, философия и дух!

Да си рокер означава да си с бунтарски, свободолюбив дух, да си пътешественик, жаден за нови изживявания и приключения, да си отворен към хората и да си винаги готов да помагаш. Означава да обичаш живота, да спазваш правилата и да се стремиш да си достоен член на обществото.

Също като каубоите, които преди години са преминавали през цялата територия на САЩ, за да търсят приключения, и рокерите не спират да пътуват и да опознават света. За тях красотата на природата, дългите часове езда с приятели, достигането от непознатите кътчета са много по-ценни и скъпи от луксозното жилище, престижната работа и парите в банката.

Дадената дума от рокер е свещена и никога не се пристъпва! Затова и няма да видите рокер, който би потъпкал обещанието, което е дал пред вас.

Философията на рокерите е винаги да са от помощ и в подкрепа! Няма рокер, който би подминал брат в беда или такъв, който да не вземе участие в подпомагане на хора, попаднали в тежка ситуация.

Също като каубоите, и рокерите са на страната на доброто и са готови да влязат в битка, само за да ви помогнат и без да искат нищо в замяна.

Да си рокер означава и да си отговорен към себе си и към околните. Затова и противно на мненията, които все още битуват в обществото, рокерите не само следват строги правила, но и се грижат за безопасността на пътя. Тези модерни каубои не излизат на пътя без мото екипировка, спазват дистанция и не забравят, преди да яхнат железния си кон да му направят щателна проверка.

Също като каубоите, които след дълга езда, преди да се погрижат за себе си са се грижили за конете си, така и за рокерите е изключително важно „кончетата” им да са винаги идеално състояние и готови за следващата езда.

Не е лесно да станеш част от рокерското братство, но ако искаш да се потопиш в културата на рокерите и си готов да приемеш философията и начина им на живот, от Linson Moto са готови да ти помогнат да направиш първите стъпки в света на рокерите - модерните каубои.

няма гласове
, обновено на 01/11/2019
автор: Note.bg