Скъси дистанцията с клиентите чрез чат-бутон

Скъси дистанцията  с клиентите чрез чат-бутон

Live Chat Alternative Ви помага да сте достъпни за своите онлайн потребители денонощно, както и подпомага развитието на вашия бизнес. Тази удобна за ползване платформа за онлайн комуникация с клиенти гарантира по-голямо удобство и полезност за вашите клиенти, както и повече успехи за вашия онлайн бизнес.

Представлява автоматизиран софтуеър за генериране на бъдещи клиенти, който е изгоден и ефективен. Предлага опцията за чат в реално време и ни позволява да отговаряме на клиентски запитвания без да е необходимо да сме постоянно  на линия.

Какво представлява Live Chat Alternative?

Това е автоматизирана платформа за бърза и лесна комуникация с посетителите на вашия уеб сайт.  Тя позволява на вашите клиенти да се свързват с телефоните на отдел продажби на вашия бизнес директно от уебсайта ви по всяко време. Представлява един вид свързващо звено между вашия екип и онлайн посетителите.
По този начин можете да отговорите на всяко клиентско запитване и не рискувате да загубите клиент.
Този вид платформа за онлайн комуникация може да подпомгне разрастването на вашия бизнес и привличането на нови клиенти. Платформата за чат на живо носи редица ползи за всеки онлайн бизнес като повеме трафик към уеб сайта и задържане на потребителя на сайта.
 

Защо инвестицията в Live Chat Alternative  си заслужава?

Ползи от платформата за чат на живо:

Повече печалби за вашия бизнес
Платформата за комуникация с клиентите в реално време несъмнено ускорява процеса по продажби и прави всеки онлайн бизнес по-печеливш.Тя всъщност се наложи по света на онлайн бизнеса като един от най- ефективните методи за комуникация с онлайн клиенти.
 Този вид платформа за чат на живо дава по-голям стимул на колебаещите се потенциални клиенти да се свържат с вас и да направят съответно покупка. По този начин се ускорява процеса на продажби за вашия онлайн бизнес.

Задържа онлайн посетителите на вашия уебсайт
Live Chat е един наистина полезен инструмент, който ще ви помогне да привлечете повече потенциални клиенти и да ги задържите.Чрез използването на подобна платформа има по-голям шанс всеки един посетител на вашия сайт да се превърне във ваш клиент.

 

  • Постигане на по-добро потребителско преживяване за вашия уебсайт
  • Постигане на ръст в конверсиите
  • По-малко разходи свързани с придобиване на клиент
  • Бърза и лесна комуникация с онлайн потребители 24/7
  • Персонализирано отношение към всеки посетител

Комуникацията с онлайн потребители чрез Live Chat наподобява разговор лице в лице и показва ангажираност, което се харесва на клиентите и прави добро впечатление.Тя се случва по естествен начин и наподобява разговора с реален човек.

Създаване на доверие у клиента в дадения онлайн бизнес

Опция за гласов разговор
Платформата за чат на живо предлага също опцията за гласов разговор, която насърчава в по-голяма степен потребителя да направи действие, отколкото стандартният чат чрез писане, който обикновено отнема повече време.

Знаем, че не винаги е възможно денонощно да се отговаря на всички запитвания на клиентите.Има полезно решение на този проблем – чат-бутон.

няма гласове
, обновено на 18/06/2020
автор: Note.bg