Топ 5 дамски обувки, които мъже НЕ харесват

Топ 5 дамски обувки, които мъже НЕ харесват

Много често жените се стремят да привлекат вниманието на мъжете, да им угодят, да ги впечатлят и да ги накарат да не погледнат назад друга жена. Опитват с всякакви усилия, полите са коя от коя по-къса от другата, залагат на дълбоко деколте, обувки на високи токчета, и невъобразими прически. И всяка жена се опитва да създаде необикновен образ, но без да обръща внимание на детайлите. Смятат, че те не са толкова важни и мъжете не ги забелязват. Но това не е вярно.

Разглеждайки стройни дълги крака, мъжете със сигурност ще забележат с какво са обути тези крака и това може да им направи най-голямо впечатление. Дамските обувки могат просто да насочат мъжкия поглед в съвсем различна посока. И така какви дамски обувки не харесват мъжете? Важно е да се каже, че обувките трябва да се подбират индивидуално, в зависимост от общия стил, формата на облеклото, събитието, на което ще отидете, и възрастта, разбира се. Има обаче много ясни и конкретни примери за мъжки предпочитания на дамски обувки, и такива, които те силно не харесват. Ето ги и тях:

Високи ботуши

Със сигурност тези дамски обувки имаха голям успех, но през 80-те. Протекторите са способни визуално да удължават краката, особено ако са на високи токчета, но за това е важно да имате наистина красиви и стройни крака, за да не постигнете точно обратния ефект. Освен това момичетата много често ги обуват с прекалено широки тоалети, без дори да осъзнават колко нелепо ­изглеждат с високи ботуши и широки дрехи.

Какво може да се направи. Ако наистина обичате да носите ботуши, тогава трябва да преразгледате гардероба си и да заложите на тесните дънки. Ако за тийнейджърите това е напълно приемлив избор, то за по-възрастните жени, това са супер антисексуални дамски обувки.
 

Пухкави ботуши

Пухкавите ботуши предизвикват меко казано объркване сред силния пол. Първо, те не само визуално намаляват растежа, но и добавят допълнителни сантиметри към стройните крака. Освен това мъжете ги възприемат като ботуши, носени в селата, особено ако не много тесни дънки са прибрани в тях. Какво може да се направите? Изберете елегантни, но топли ботуши до коляното.

Римски сандали

Мъжете са много практични и ценят комфорта повече от всичко останало, така че им е много трудно да разберат защо едно момиче връзва краката си с много каишки и „страда“ при ходене. Какво може да се направи. В този случай единственият изход е просто да се откажете от тях и да си купите ниски по женствени сандали с дължина до глезена.

Спортни обувки

Дамските обувки трябва да останат елегантни, красиви, стилни и грациозни и дори най-скъпите маркови маратонки трудно могат да бъдат отнесени към това описание. Обувките с дебели гумени подметки никога няма да направят походката ви секси, гърба изправен и движенията на тялото грациозни. Освен това няма да можете да носите красива рокля, женствена блуза с деколте, дълга полупрозрачна пола ...

Какво може да се направи. Използвайте спортни обувки според съветите ни. Мъжете искат да ходят до крехка, нежна и желана жена, а по анцуг и маратонки могат да ви видят във фитнеса. И накрая, най-важното! Най-добрите дамски обувки, които харесват мъжете, са отсъствието им. В подходяща обстановка, разбира се. Запомни това!

Източник: e-broshura.com

няма гласове
, обновено на 03/11/2021
автор: Note.bg