Топ 5 на най-красивите стилове рокли, от които се нуждаете тази есен

Топ 5 на най-красивите стилове рокли, от които се нуждаете тази есен

Няма нищо по-удобно и успокояващо от това да извадите любимата си рокля от гардероба. С помощта на находчиво подреждане, подходящ стил и фантастични аксесоари можете лесно да направите роклите си толкова страхотни. Това ни гарантира, че можем да оправдаем харченето за вечни дизайнерски рокли. Правилната рокля бързо ще докаже своята стойност като основен елемент от гардероба за няколко сезона.

Дреха с риза

Тук нямаме предвид да вземете ризата на гаджето си. Въпреки това сме сигурни, че той ще си помисли, че изглеждате точно толкова съблазнително, колкото ако сте наметнали любимата му риза с копчета. Роклите тип "риза" са известни с късия си подгъв, свободната си кройка и копчетата отпред. Въпреки че се предлагат в безкраен брой модели и цветове, смятаме, че тази есен е моментът да издигнете роклята риза от удобна в стилна.

Миди рокля

Много хора не знаят, че миди роклята е просто всяка рокля, при която подгъвът е с дължина до прасеца. Това със сигурност дава възможност за избор на много рокли, но причината да обичаме миди роклята за есента е, че тя е идеална за съчетаване с любимите ви ботуши под коляното. Ще покажете само малко кожа, когато се разхождате, и същевременно ще ви е приятно и топло, когато температурите се понижат.

Суитчър рокля

Трикотажна рокля без ръкави или с къси ръкави е идеална за по-хладния есенен климат, където температурата може да се промени. Съчетайте роклята с блейзър в климатизирания си офис и я облечете с голи ръце, когато се печете на слънце в следобедните часове. Лекият копринен шал и златните бижута ще подобрят визията ви и ще ви гарантират, че тази есен ще останете на мода.

Дреха с а-линия

Роклята с А-образна линия е ласкателна за почти всяка фигура и обгръща женските форми на правилните места. Роклята с А-образна линия е лесна за носене и за активна дейност. Разкрояването идва от отпадъците, което прави долната част по-просторна и скрива частите, които много жени предпочитат. За да актуализирате визията за тази есен, подчертайте талията си със смел колан и съчетайте визията с класическа чанта, която никога не излиза от мода.

Дреха с ръкави

Обичаме роклята с волани по всяко време на годината, но с есенното време тя става все по-привлекателна. V-образното деколте и пристегнатата талия изглеждат фантастично на почти всеки тип тяло и особено на по-закръглените фигури. Търсете естествени, топли материи като коприна, памук или вълна. За да изглеждате най-актуално, обърнете внимание на смелите десени и съчетайте роклята с едноцветни аксесоари.

Падащи листя, горещо кафе и хладно време бележат прехода от лято към есен. С промяната на сезоните може да откриете, че посягате към по-топли дрехи и по-уютни аксесоари като шалове или ръкавици. Независимо дали търсите ежедневни тоалети или по-елегантни, можете да съберете тонове подходящи за есента визии, за да преодолеете разликата между лятото и зимата.

Източник: maksi-moda.bg

няма гласове
, обновено на 31/10/2022
автор: Note.bg