ТОП 5 най-добри секс играчки за мъже

Съобщение за грешка

 • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
 • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
ТОП 5 най-добри секс играчки за мъже

Все по-голям става броят на хората, които използват секс играчки. Както жените, така и мъжете демонстрират желание да ги превърнат в част от интимния си живот, залагайки на тях, като на основно средство за увеличаване на еротичното удоволствие.

секс играчки

Решенията при тази продуктова ниша са впечатляващо много, разказват от онлайн магазин Клеопатра. В търговската мрежа ще намерите всякакви видове аксесоари и то на достъпни цени, които са организирани по категории – вибриращи, за самозадоволяване, фетиш артикули, облекла и др. 

Кои са най-търсените секс играчки за мъже

Не са малко мъжете, които изказват положително мнение за наличностите в секс шопа, където има чудесни решения и за тях самите. Не само дамите могат да се възползват от възможността да стимулират ерогенните си зони, бидейки атрактивни и за своите партньори посредством тематични костюми. Сред най-търсените и купувани играчки за господа са: 

 • мастурбатори – много популярен атрибут, който прави миговете на уединение вълнуващи и пълноценни. Мастурбаторите дават възможност за изучаване на сексуалността и за постигане на пълно удоволствие, добиване на по-голяма опитност. Предназначени са за самозадоволяване, но и за разнообразяване на любовната игра преди и по време на половия акт. Представляват реалистично копие на женските гениталии, като могат да се открият и под формата на уста за орално проникване. Някои модели предлагат нежна вибрация за още по-разтърсващ финал; 
 • вакуумни помпи – уголемяването на пениса е сред най-големите желания на господата, а размерите на тяхното “достойнство” вече е възможно да бъдат осезаемо увеличени. Вакуумните помпи са чудесно решение в случая, като тя помага и за постигане на по-силна ерекция по време на секс. Този вид играчки набират все по-голяма популярност сред търсещите еротично удоволствие на максимална степен, като основното им предназначение е да засилят притока на кръв. Употребата им е лесна, приятна и напълно безвредна; 
 • ерекционен пръстен – ринговете и пристегачите за мъже са създадени, за да доставят наслада на дамите. С тях се извършва стимулация на техните най-чувствени ерогенни зони, сред кои се нарежда и G-точката. С подобен вид секс играчки се постига забележителна кулминация в края на половия акт, като и поредица от няколко щастливи развръзки е също напълно възможна. Ерекционните пръстени се предлагат с различен дизайн и релеф; 
 • силиконови и реалистични секс кукли – един малко по-нестандартен избор, но отново доста нашумял сред мъжете. Този вид играчки са идеалното допълнение за миговете на уединение, когато е време за тотален релакс и опитване на нови неща в компанията на своите фантазии. Еротичните силиконови и реалистични кукли са удачна алтернатива, ако в момента нямате половинка до себе си или просто искате да опитате нещо насаме. Те са своеобразен шанс за нетрадиционни сексуални подвизи и експерименти на едно друго ниво. 

Всяко едно от тези “пособия” е спечелило категоричното одобрение на представителите на силния пол, чиято сексуална фантазия е безгранична. Те са винаги готови да опитват нови и различни неща в компанията на своята половинка или самостоятелно. 

Какво е останало зад кулисите

Интимният свят е дълбока бездна, в която можем да се натъкнем на всякакви изненади. В него винаги има какво да се открие и опита, а секс играчките помагат за това да изпитаме разтърсващо удоволствие, за което дори не сме и подозирали. Освен от дами тези артикули се използват изключително и от мъже, което ги превръща в задължителен елемент от еротичния репертоар. 

Подходящи са за по-неопитни, за хора с фетиши, както и за двойки, които искат да разнообразят и подобрят сексуалния си живот. Освен на секс играчки всеки любител на креватните занимания може да заложи и на продукти като стимуланти, спрейове за задържане, феромони, масажни масла и на специални мебели за практикуване на различни пози.

рейтинг: 5 (1 глас)
, обновено на 28/04/2022
автор: Note.bg