Велосипеди на едро - шанс за нов бизнес

Велосипеди на едро - шанс за нов бизнес

Извънредното положение, в което сме в момента нанесе щети на много бизнеси, това е факт, който не може да се опровергае. Но тъкмо в тази тежка обстановка по-креативните могат да открият своята ниша за развиване на нов бизнес. Според експертите, един от бизнесите, в който ще има подем след приключване на извънредното положение е продажбата на велосипеди.

Защо точно бизнес с детски велосипеди на едро?

Някой от причините, поради които специалистите препоръчват стартирането на този вид бизнес са:

 • Все повече хора избират тъкмо велосипедите, за да се придвижват в градски условия. Тенденциите за увеличаване броя на активно използващи велосипеди за разходки, тренировки или за придвижване из града бележат възход от няколко години и след приключване на извънредното положение това ще продължи.
 • Търсенето на детски велосипеди също ще продължи. От една страна защото няма дете, което да не обича да кара колело или което да не иска да се научи да кара велосипед. За децата карането на колело от най-ранна детска възраст е нещо съвсем естествено и желано. От друга страна, едва ли има родител, който да допусне детето му да няма колело, с което да се забавлява навън.
 • Децата растат, а заедно с израстването си те се нуждаят от велосипед, подходящ за възрастта им. Затова ще продължи да има търсене на детски велосипеди и то няма да спре без значение колко тежка е икономическата криза.

Какво е необходимо за стартирането на нов бизнес с велосипеди?

 • Регистрация на фирма 
  За да започнете какъвто и да е нов бизнес, трябва да регистрирате фирма. Регистрацията е много лесна, само трябва да следвате стъпките, постановени от закона.
 • Създаване на бизнес план
  Препоръчително е да сте наясно какви велосипеди искате да продавате, дали ще предлагате и други услуги (ремонт на велосипеди, колела под наем и други). Трябва да откриете и подходящо помещение и не на последно място свободни средства, за да осъществите начинанието си.
 • Партньорство с дистрибутор на велосипеди на едро
  Ако искате да продавате велосипеди от високо качество на достъпни цени, можете да разгледате офертите на един от водещите дистрибутори на едро у нас - zizito.ch. Компанията е официален вносител и дистрибутор на швейцарския производител на детски играчки, колички и велосипеди - Zizito.ch.

Какво предлагат от Зизито БГ?

Дистрибуторът предлага велосипеди на едро за деца от всички възрастови групи. При него ще откриете както колела за баланс, велосипеди с помощни колела и тротинетки за най-малките, така и  хибридни, улични и планински велосипеди за по-големи деца.
Избирайки Zizito за свой дистрибутор на велосипеди на едро, вие можете да сте спокойни, че предлагате колела с високо, швейцарско качество на много приемливи за крайния потребител цени. Всички артикули на швейцарския бранд са изработени от висококачествени материали, преминали са през всички тестове за безопасност и качество и са придружени със сертификат за безопасност.

Наемане на персонал

Ако планирате да работите сами, тази точка можете да я пропуснете. Ако обаче искате да действате мащабно, трябва да помислите от колко души персонал ще се нуждаете. Имайте предвид, че ако служителите, които ще наемете не са квалифицирани, трябва да преминат през обучителни курсове.

няма гласове
, обновено на 22/04/2020
автор: Note.bg