Вижте как да изчистите дома си от негативната енергия и отрицателни влияния!

Вижте как да изчистите дома си от негативната енергия и отрицателни влияния!

Днес ви представяме една мощна практика по пречистване на дома от негативна енергия и злонамерени психически атаки. Тя се прави винаги, когато усещате, че безпричинно изпитвате безпокойство, в дома ви са се настанили неразбирателството и апатията, при непрестанни кавги и изнервеност. Енергийното прочистване може да се извърши винаги, когато искате да изхвърлите лошата и застояла енергия. То е един своеобразен щит срещу отрицателните емоции.

Преди да стартирате енергийното прочистване премахнете всички стари и ненужни вещи. Почистете основно помещенията, измийте всички прозорци и огледала.
Запалете свещ и преминете през всички помещения без банята и тоалетната. Казвайте молитвата „Отче наш“ и не забравяйте да направите пълен кръг в дома по часовниковата стрелка.
Поставете във всяко помещение по едно яйце, счупено в съд с 3 пръста вода, без капачка, за да „диша“ от въздуха в помещението. Съда с яйцето поставете на открито върху маса, етажерка или шкаф, така че да не бъде бутнато, разлято или изядено от домашен любимец. Оставете го да стои 12 часа. След това го изхвърлете, измивате чашата или буркана и поставяте ново. За да сте сигурни, че сте изчистили помещенията, трябва да поставяте яйца на всеки 12 часа в продължение на 6 дни. Ако след тези 6 дни яйцата не се чистят, а стоят с пресечен белтък и сякаш сварен жълтък или има мехурчета, бъдете сигурни, че влизате във втория или трети тип на отрицателно въздействие.
Полезно е ритуалът да се прави и след като сте имали гости, дори и да са близки роднини или приятели, защото всеки носи със себе си това, което е попил от хората, сред които се движи, и то се концентрира във вашия дом.
След като изхвърлите и последното яйце, отново минавате със свещ из помещенията. Приключите ли със свещта, минавате по същия ред, опушвайки помещенията с тамян.

Бъдете сигурни, че справите ли се сами с изчистването на отрицателната енергия от дома си, ще усетите как настроението на вас и близките ви ще се подобри, ще стане по -ведро, животът ще ви се стори по-лек и проблемите – преодолими. И да не забравяме – ще си спестите ходене по врачки.

рейтинг: 5 (1 глас)
, обновено на 29/08/2023
автор: Note.bg