Защо да изберете двулицев матрак?

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $key declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $route declared before required parameter $is_multi is implicitly treated as a required parameter in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::current() should either be compatible with Iterator::current(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::next() should either be compatible with Iterator::next(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::key() should either be compatible with Iterator::key(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::valid() should either be compatible with Iterator::valid(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
  • Deprecated function: Return type of crumbs_PluginSystem_PluginMethodIterator::rewind() should either be compatible with Iterator::rewind(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in require_once() (line 4 of /home/kcukcxos/domains/note.bg/public_html/sites/all/modules/crumbs/lib/PluginSystem/PluginMethodIterator.php).
Защо да изберете двулицев матрак?

 

Изборът на матрак е сред най-важните избори, които можете да направите, когато става дума за подобряване на съня ви, физическото и психическото ви състояние. Матраците са в много разновидности, за да може да отговорят на всеки вкус и особености. Можете да изберете, от много меки, до много твърди матраци, от такива с калъф, или без, от различните материи и особености в него, до размера и дебелината. Друг важен избор, който ще трябва да направите, е дали да се сдобиете с еднолицев матрак, или е по-добре да заложите на двулицев.

 

Защо двулицев матрак?

 

Двулицевият матрак е по-добрият избор, когато става дума за матрака, който ще използвате всеки ден. Разбира се, това се определя и от цената, която ви устройва, но е важно да прегледате всички модели, за да видите, кое за вас ще бъде рентабилно, в по-далечен период от време. 

Докато еднолицевият матрак се износва много по-бързо, то двулицевият е този, който вероятно ще въртите сезонно и по този начин той ще може да се износва равномерно и да запази живота си по-дълго време. Освен продължителността на живота, ще можете да се насладите на удобството от завъртането на матрака и неговите особености, а именно това, че ще можете да спите през зимата на по-топло, защото в двулицевите матраци, обикновено имат вълна от едната страна, за да сте подготвени за зимата. Когато става дума за лятото, тогава обръщайки от другата страна ще можете да се насладите на памук, който ще ви държи по-хладно, няма да се изпотявате толкова и ще можете да спите по-комфортно и по-пълноценно. Двулицеви матраци може да разгледате в Sleepzone.bg.

 Една от особеностите на двулицевите матраци е, че те задължително трябва да са поставени върху твърда основа - рамка, която да не позволява пропадане, което е неизбежно при двулицевите матраци, ако не сте предвидили рамка. Това е така, защото и двете страни ще са достатъчно меки, за да осигурят комфорта, от който ще имате нужда и при двете страни. При еднолицевите матраци едната страна е мека, онази върху, която ще спите, а другата е твърдя и спокойно се поставя върху рамки на самото легло. Също така, докато еднолицевият матрак не е нужно да се обръща, то двулицевият е добре да се обръща средно веднъж в годината, за да запази качествата си и да се износва равномерно. Повече за различните матраци, може да разгледате тук: https://www.sleepzone.bg/dvulicevi-matraci.html   

 

 

За да запазите матраците си и в двата случая, ви препоръчваме да използвате топери, които да предпазват матраците от телесни течности и замърсявания. По този начин ще можете да запазите живота му много по-дълго време, ще се наслаждавате на приятна миризма, ще можете да го перете редовно и да не се притеснявате от хигиената на матрака. Хигиената е основополагаща за добрия сън, защото при нарушаването и, може да се причинят дихателни проблеми или сериозно нарушаване на спокойствието по време на почивка.

 

 

Обърнете сериозно внимание и да доставчиците, които избирате. Те трябва да ви гарантират качеството на продуктите, който предлагат, техните тестове, гаранции и комфорт. Избирането на матрак може да се окаже приключение, затова не се колебайте да се свържете със специалистите в сайта или физическия магазин, за да ви помогнат да направите най-правилния избор.

 

 

няма гласове
, обновено на 26/11/2021
автор: Note.bg